• today
<<<<<>април 2018
април 2018
пвсчпсн
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
апр, 2018
пон
втр
срд
чет
пет
саб
нед
Настава во летниот семестар / мартовска испитна сесија
Настава во летниот семестар / мартовска испитна сесија
Настава во летниот семестар / мартовска испитна сесија
Настава во летниот семестар / мартовска испитна сесија
Настава во летниот семестар / мартовска испитна сесија
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Неработен ден - Велики петок
Неработен ден - Втор ден Велигден
Прва колоквиумска недела / пријавување испити - априлска испитна сесија
Прва колоквиумска недела / пријавување испити - априлска испитна сесија
Прва колоквиумска недела / пријавување испити - априлска испитна сесија
Прва колоквиумска недела
Прва колоквиумска недела
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар / априлска испитна сесија
Настава во летниот семестар / априлска испитна сесија
Настава во летниот семестар / априлска испитна сесија
Настава во летниот семестар / априлска испитна сесија
Настава во летниот семестар / априлска испитна сесија
Настава во летниот семестар
Неработен ден - Ден на трудот
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар
Настава во летниот семестар